Hvordan finne populære Nisjemarkeder

Å opprette nettsider fokusert på en nisje er en av {de beste og enkleste måtene å tjene penger på nettet}(Article 3). Den vanskeligste delen er å finne de populære nisjemarkeder. Men når du har lært deg hvordan du finner dem ser du nisjer overalt!

Nisjemarkeder og produkter kan være en effektiv markedsføringsstrategier på internett, hvis du er på utkikk etter noe du kan jobbe litt med over tid, vil fortsette å fungere for deg i det lange løp.

Siden Internettet vokser ved lysets hastighet, kan felles nisjer være vanskelige å begynne med på grunn av høy konkurranse. I stedet for å fokusere på disse, kan du sikte på å finne en mindre og mer spesifikk nisje med høy interesse.

Hvordan finne populaere NisjemarkederIdeen om nisjesider er basert på å finne gode søkeord, og bygge små nettsteder rundt disse søkeordene. Disse nettstedene har god kvalitet for å tiltrekker seg vår venn Google som vil sende deg trafikk til nettstedet ditt. Når nisjeområdet ditt er oppe og går, kan du tjene penger på en rekke måter, både litt (eller mye) penger.

Nedenfor vil du lære måter å finne populære nisjemarkeder og finne eksempler på nisjeprodukter.

Så hva er en nisje?

Fortsett å lese for å finne eksempler på nisjeprodukter nedenfor.

Det første trinnet i denne strategien er å finne en god nisje. Hva er en nisje lurer du på? Godt spørsmål!

En nisje er et emne eller område som folk er interessert i. Hobbyer, mat, håndverk, produkter – ethvert emne folk er interessert i, er en nisje.

Produkter er fantastiske mikro nisjer. Du vil bli overrasket over hvor mange som ser etter bestemte produkter på nettet. Når du finner bestemte produktord, finner du søkeord som folk bruker når de er klare til å kjøpe!

Hvordan finner jeg populære nisjemarkeder?

Her er noen morsomme måter å søke etter populære nisjemarkeder.

Dette er hvor du må grave litt dypere for å finne en god nisje og noen søkeord som vil fungere for dine mini-nettsteder.

==> Er du på twitter? Hvilke temaer trender der i dag? Gjør det samme for Yahoo og Google og Bing. Hva snakker folk om? Undersøk dette og lag en liste.

==> Gå til webkataloger som Amazon og eBay, og se på kategoriene de har. Se etter populære boktitler og bestselgende produkter. Lag ende flere lister over nisje emner.

==> Du kjenner den rekken av bøker for dummies? Som i ‘Dog Training for Dummies’ eller ‘Internet Marketing for Dummies’ … har du sett dem, de svarte og gule bokomslagene. Vel her er saken, det er nå hundrevis av titler for “dummies”, og de har allerede gjort markedsundersøkelsen på disse titlene. Alle er populære nisje emner, så de titlene ville være et godt sted å finne en nisje.

Se deg rundt overalt hvor du går etter aktuelle temaer av interesse for folk og fortsett å tenk ut nisjeideer. Sett deretter noen av de grunnleggende ordene du finner i søkeord-verktøyene dine for å se hvilke ord eller setninger som dukker opp.

Jeg prøver å gjøre litt av dette daglig, og vanligvis når det andre arbeidet mitt er gjort. Vil jeg ofte gjøre tilfeldige søk mens jeg ser på et TV-program på kvelden, og skrive ned ideer og nisjer jeg kan undersøke senere. Jo mer frihet du gir deg selv, og tenker utenfor boksen, desto flere muligheter vil du komme på.

Vær best på din nisje

Ingen hype, ikke noe tulleguide til markedsføringsstrategi i din nisje. Denne kjente forfatteren av mange titler relatert til internettmarkedsføring guider deg gjennom jungelen av markedsføring innen din nisje. Hvert kapittel avsluttes med et intervju med en vellykket online nisje markedsfører, noe som gir deg mange perspektiver og all informasjonen du trenger.

Klikk på den oransje kategorien nedenfor for å se oversikten for hvert kapittel i denne kraftige veiledningen mot å være best i din nisje.

Hvordan vet jeg at jeg fant en god nisje?

Dette kan være den mest kompliserte delen av nisjefunnet. Du burde finne en god blanding av nok daglige søk og ikke for mye konkurranse.Det vil også være avgjørende for hva slags nettsted du skal bygge ved hjelp av dette søkeordet. Jo større nettstedet er, desto mer konkurransedyktig kan emnet være, men hvis du bygger et mikro nisje-nettsted (en eller to sider), en Squidoo-linse eller lignende, vil du holde konkurransen til et meget lavt nivå, da vil du være i stand til å få det rangert i søkemotorene.

Noen forslag:

==> Fokuser på populære søkeord. Hvis ingen søker etter det du har, vil du kaste bort tid.

==> Se etter emner med lav konkurranse fra andre nettsider. Høy konkurranse vil gjøre det vanskelig å få trafikk.

==> Vær tålmodig. Å jakte på nisje krever øvelse. Bruk et snev av oppfinnsomhet og et bit kreativ tenkning for å finne dem. Prøv å tenke på virkelig bestemte emner i stedet for mer generelle. Det er mye lettere å finne et bestemt søkeord med minimal konkurranse enn det er å finne et søkeord som handler om et generelt emne.

==> Fortsett å undersøke søkeord, fordi etterspørselen etter søkeord kan endres over tid. Jeg har laget nettsider basert på et høye søkeord som fungerte veldig bra en periode, så begynte trafikken å forsvinne. Sannsynligvis var etterspørselen fortsatt den samme, men andre bygde nettsteder basert på det samme søkeordet, og tilbudet av nettsteder for det søkeordet vokste dramatisk.

Micro Niche Finder

Hvordan finne populære NisjemarkederFinn gode nisjemarkeder på et blunk med smarte søkeord. Hvis du vil ha {en rask og enkel måte å finne nisjer med høy fortjeneste}(Internal Link – Article 1), kan du investere i et søkeordverktøy. Slike verktøy gir deg mulighet til å slå opp et ord eller en setning og raskt få informasjon om det kan være en verdifull nisje.For eksempel vil du lære om: søkevolum, konkurransegrunnlag, kommersiell hensikt – alle variablene du trenger å vite om en gitt nisje. Det er alt på ett sted og på en skjerm. Søkeordverktøy gjør det raskt og enkelt å finne ut om en nisje kan være levedyktig og verdt tiden din å fokusere på. Du kan da velge å bruke det søkeordet eller setningen og fortsette å jobbe med det, eller søke etter et nytt søkeord.

Utviklerne på Jaaxi har gjort det veldig enkelt ved å bruke et fargekodet system for konkurranse. Søkeord er fargekodet for konkurranseevne. Skriv inn et hvilket som helst søkeord eller uttrykk som ser ut til å passe for deg, og systemet vil vise deg en grønn, gul eller rød boks. Grønn betyr at det er liten konkurranse. Hvis det er gult eller rødt, tyder det på tøff konkurranse, og det kan derfor være veldig vanskelig å rangere bra for det aktuelle søkeordet i Google.

Hvorfor jeg foretrekker Jaaxi for å undersøke søkeord

Mitt favorittverktøy for å finne populære nisjemarkeder ==> Jaaxi

Du kan bruke gratis søkeord verktøy, men du vil senere innse at søkeordet forskning er for kritisk til SEO og få trafikk til å bruke denne metoden i det lengre løp. Jeg har brukt noen av de betalt søkeordverktøyene, og fant ingen som var enklere å bruke og mer effektive enn Jaaxi. Den er rett og slett så enkel! Jaaxi lar meg å gjøre det som pleide å være en veldig tidkrevende og komplisert oppgave, men som nå har blitt så enkelt at det nesten er morsomt!

Micro Niche Finder er et anstendig søkeord verktøy. Men oppsettet og installasjonen kan være kjedelig. Du må fylle ut mange skjemaer, og de inkluderer et registreringsnummer for en Google Adsense-konto – IKKE anbefalt for nybegynnere.

Det er ingen oppsett eller installasjon involvert med Jaaxi, ingen nedlasting i det hele tatt siden det er et web-basert program. Du logger ganske enkelt inn og begynner å søke.Fargekodene på søkeord i Jaaxi er veldig enkelt, grønt betyr Kjør på! Du kan til og med gjøre en gratis prøvekjøring.

En annen notis om nisjer

Mindre er bedre. Unngå å ta helt av med å finne populære nisjemarkeder.

Det er best å fokusere på bare en eller to nisjer, ikke tonnevis av dem. Noen oppfordrer til det, men tingen er … til slutt vil det gjøre deg gal. (Spør meg hvordan jeg vet det).

Det handler ikke bare om å bygge en nettside og gå videre til neste nisje. Det ville være en øvelse i frustrasjon og kommer til å slå tilbake på deg. Her er hvorfor: For å få trafikk må du gjøre massevis av markedsføring og promotering, oppdateringer på siden og vedlikehold for å holde det ryddig og pent. Har du virkelig lyst til å gjøre alt dette for massevis av separate nettsider? Tror ikke det!

I stedet for å kjempe for trafikk om og om igjen, er det MYE smartere å bygge en liste ved hjelp av en autosvarer som Get Response eller aWeber. Oppfordre dine besøkende til å bli med på listen din og deretter levere kvalitetsinformasjon knyttet til den aktuelle nisjen. Fokuser på å bygge tillit til deg selv, og du vil ende opp som den personen folk kommer til for informasjon om den aktuelle nisjen.

Da og KUN da ==> etter at de har fått mye informasjon av høy kvalitet på listen din regelmessig – så kan du fremme et relatert produkt av og til innen autosvarer serien. Gjort bra, denne typen markedsføring er mye mer produktiv enn bare å håpe på trafikk til en nisjeplass eller en gruppe av dem.

Finne NISJER er som å lete etter begravede skatter.

Hvorfor jeg foretrekker WordPress for nisje markedsføring

La oss si at du bestemmer deg for å publisere noen artikler for nisjemarkedsføring. Du kan gjøre det, og hvis du får mye trafikk til disse sidene, vil du sannsynligvis få noen salg til slutt. Det er faktisk flere skritt i prosessen med nisjemarkedsføring, og å oppdage en populær nisje er bare begynnelsen. Da må du lage noen kvalitetsartikler i den nisje, publisere dem og deretter aktivt fremme nettsiden for å få trafikken.

To forskjeller mellom gratis plattformer som Hubpages og WordPress-nettsteder:

1) Siden du ikke eier nettsteder som Squidoo eller Hubpages, har du ingen kontroll over dem. Noen ganger gjør de drastiske endringer på nettstedet veldig brått, dette kan ødelegge nettsiden din veldig mye. Enda verre, kan noen nettsider bli låst helt, dette betyr at mange timer med artikkelskriving går tapt! Pass på!

2) Du vil aldri gjøre et salg med mindre du får et anstendig nivå av trafikk til siden. La oss si at du får et salg, bra. Så begynner du igjen og håper flere kjøpere som er interessert i den nisje finner artikkelen din. Den slags trafikk er mye vanskeligere å få enn å “bygge en liste” i utgangspunktet med en god autosvarer som aWeber på et WordPress-nettsted.

Comments Off on Hvordan finne populære Nisjemarkeder

Filed under Pappalykke

Comments are closed.