Starte Og Drive Din Egen Nettbedrift

For å starte og drive en nettbedrift må du kanskje følge disse stegene:

 Starte Og Drive Din Egen NettbedriftVelg og Undersøk et Nisje Marked For Et Produkt eller Tjeneste

 Et nisje marked er et som du kan ha kompetanse i fra arbeid, hobby, reiser, osv., erfaring. Hvis du kommer opp med et produkt som alle kan kjøpe i en butikk eller en jernvarehandel, er du IKKE i et nisjemarked. Hvis du vet alt om oppdrett av muldvarper og du skriver en eBok om emnet, da er du i et nisje marked.

 Et nisje marked kan være målrettet. For eksempel, jeg gir bort informasjon om å løse feil under produksjonen av keramikk. Jeg kjenner markedet på verdensbasis, så jeg kan nå ut overalt, ikke at det kommer til å gjør meg mye bra, men det hjelper de som trenger hjelp med keramiske produksjonsproblemer.

 Min informasjon er så bra at ingen kjøper eBoken jeg skrev om emnet. Det kalles “motarbeide seg selv”, men mine venner liker informasjonen, og jeg har ikke tenkt å ta betalt for det, fordi hva skulle jeg gjort med pengene uansett? Dessuten er keramiske folk vant til å få gratis informasjon fra meg. Jeg var en professor på universitet og redaktør av et internasjonalt handels magasin pluss at jeg skriver artikler om emnet.

La oss håpe ditt nisje marked vil være mer lønnsomt. 

Velg en Forretningsplan og Inntekts Modell

 En Internett-virksomhet er en virksomhet. Det må drives som en virksomhet. Internett-markedsførere som jeg kjenner har jobbet veldig hardt for å utvikle sin egen virksomhet. Til tross for at noen av dem skryter av at deres virksomhet går på skinner mens de nyter et kaldt glass saft på stranden, vil ikke virksomheten gjøre det så bra uten deres kontinuerlig hardt arbeid. Ja, noen ting kan automatiseres. Noen småting må de jobbe for. Men de må vite hva som skjer med markedet, konkurrentene, og sine egne produkter.

 Virksomheten din, uansett hvor enkel og liten den er, bør starte med en forretningsplan. Enkelt sagt så er det ditt veikart til suksess. Det kan være lurt å kjøpe en bok om hvordan å skrive en forretningsplan. Jeg foreslår at du kontakter din lokale myndigheter eller banken og sier at du ønsker å starte en bedrift, og at du ønsker hjelp. Du vil få det.

Enkelt sagt, så vil forretningsplanen hva bedriften handler om, hva produktene dine er, hvordan produktene vil bli opprettet, hvordan og til hvem produktene vil bli markedsført til, hvordan produktene vil bli pensjonert og erstattet med nye produkter, kostnaden for hver operasjon, risikoen, den potensielle fortjenesten, og alt annet du tror viktig for å lykkes.

Så begynn med en forretningsplan, selv om det bare er en haug med sider i en løs mappe. Forretningsplanen er ikke statisk. Du må skrive eller oppdatere den jevnlig. I industrien, skrev jeg forretningsplaner for fem eller ti år fremover. Forretningsplanen fører til en tidsplan for oppgaver som må fullføres. Start på toppen av listen og gå videre!

 Skriv Salgs Kopier Og Prissett Produktet Ditt

 I Internet markedsføring må du ofte selge en eBok, en trykt bok, eller et produkt. Du må selge fordelene ved produktet og ikke innholdet. For eksempel, du selger en bok om å gro gresskar. Du kan ikke selge det faktumet at boken har 213 sider og et oransj bind. Du kan selge det faktum at du vil være i stand til å gro DE STØRSTE GRESSKARENE I VERDEN!

 Å lære å skrive er ikke en viktig forutsetning i salgs kopi skriving. Å kunne fortelle din historie er det. Derfor- skriv din historie og få din søster til å redigere den før du legger den ut på din nettside. Jeg foreslår at du leser salgs metoder på internett for å se hva andre gjør. Legg merke til hvordan de bruker farge, skrift, grafikk, bilder og attester for å selge sine produkter.

Burde du leie en profesjonell til å skrive din kopi? Ikke så tidlig i spillet.

 For å se hva produktet ditt vil selge for, må du teste markedet. En høyere pris eller lavere pris kan få inn høyere fortjeneste.

 Ebøker er lett å markedsføre. Det er derfor de er så populære. Det er derfor så mange av dem gratis. Du fører boka inn i pdf format på serveren din (tekstbehandlingsprogrammet vil kanskje konvertere det for deg). Du setter opp PayPal eller annen link. Når kunden betaler, blir han videresendt til filen for kopiering eller nedlasting. Det er alt. Du ser på kontoen din og der ligger fortjenesten. Jeg ser på min PayPal konto og finner ingenting.

 Å gi bort ebøker er en god måte å samle inn navn på ditt nettsted. For å få en besøkende til eBoken kan være nødvendig for kunden å oppgi hans eller hennes første navn og e-postadresse. Noen insisterer på et telefonnummer. Jeg leser aldri disse ebøkene. Jeg hater folk som ringer meg i løpet av Wheel of Fortune.

Velg og Registrere et Domenenavn, Velge en Hosting Tjeneste, Design Din Side, Ta Imot Bestillinger, Automatiser Service Oppgaver Ved Å Bruke Autoresponders, Osv.

 Hvordan utføre de ovennevnte oppgavene er ikke inkludert i denne artikkelen, men det er litt informasjon på min bedrifts-nettside. Kort fortalt skal domenenavnet inneholde det som kalles søkeord. Legg merke til at mitt bedrifts domene inneholder, “Internet”, “Business”, “Tool”, og “Center”.

 Hosting kan være gratis eller betalt. Din ISP kan la deg sette opp din egen nettside på deres server. Det er mange html editorer tilgjengelig for å forberede dine nettsider. Men, du kan også konvertere et WordPerfect eller Word dokument til html og laste den opp til serveren din. Du må bruke FTP for å få sidene på nettstedet ditt. Gratis programmer er tilgjengelig.

 Enkle koder fra PayPal og andre nettbanker vil la deg akseptere kredittkort og andre former for betaling. Det finnes andre alternativer her.

Du må samle navnene på de besøkende med sin e-postadresse, slik at du kan jage dem senere med autoresponders.

Søkemotorer, pay-per-klikk (PPC), Nøkkelord, spiders, søkemotorrangeringer

Du må etablere deg selv ved å føre opp ditt nettsted sin URL på de store søkemotorene som Google, Yahoo, og MSN (som nylig skiftet navn). 

Bruk metakodene i din html. Sørg for at tittelen har stikkord, at din beskrivelse virkelig beskriver siden din og har søkeord i tillegg, og at meta tag for søkeord bare har søkeord som er inkludert i informasjonen på nettstedet ditt.

Ikke gjenta søkeordene i meta tags. Hvis du gjentar dem mer enn en gang, kan det hende at nett spiderne hopper over ditt nettstedet.

PPC eller Pay-Per-Click er en viktig måte å tjene penger på internett, men jeg synes det er for kompleks.

Ingenting ser ut til å fungere for meg. Konkurransen om søkeord er kjempefint.

Grunnen til at jeg har problemer er at jeg er i flere svært konkurranseutsatte markeder og mine konkurrenter er bedre enn jeg er.

Hvis du valgte en ekte nisje i markedet, vil du ikke ha dette problemet. Jeg ser etter gode søkeord ved å bruke WordTracker. Du kan prøve det gratis ved å klikke på linken på min bedrift-side.

Skaff Billig og Gratis Trafikk

 Det er mange nettsteder som tilbyr gratis trafikk til nettstedet ditt ved å sende inn annonsen din til nettsteder, påmeldings lister, kataloger, osv. Jeg har lært i løpet av årene at gratis eller billig trafikk eller selv svært høyt priset trafikk kan være verdiløs. 

Det sløser bare tid.

Å kjøpe annonser på bestemte nyhetsbrev kan være lønnsomt. Det er mange ebøker på Internett som er gratis og vil fortelle deg hvordan du bruker nyhets reklame.

Jeg har lært gjennom årene at å skrive ut rubrikkannonser gir deg salg til nettstedet ditt. Hvis du søker gjennom min artikkel liste her vil du finne artikkelen. 

Lag en påmeldings liste for å øke salget, bruk nyhetsbrev, og bruk e-post Promotering

E-post er den foretrukne måten for guruene å tjene penger på. Det er derfor du trenger å samle inn navn og e-postadresser. Autoresponders kan fortsette å selge til dem på listen din eller å bare sende dem nyhetsbrev eller ezine.

  • Aweber gjør det enkelt. Du kan prøve det gratis fra min bedrifts-side.
  • Bruk Back-end Promoteringer, Oppfølging og Oppsalgs Tilbud

 Du har sikkert lagt merke til at når du kjøper et produkt på Internett så får du ofte et annet tilbud som du ikke kan takke nei til.

 I mitt tilfelle pleier jeg å takke nei til disse tilbudene, siden jeg vet at jeg vil få tilbudet igjen hvis jeg ombestemmer meg. Dette blir kalt et oppsalgs tilbud.

  • Noen ganger vil du få et oppfølgingstilbud via e-post.
  • Ved å bruke oppsalg og oppfølgingstilbud kan det gi deg penger.
  • Bruk nye strategier for å bringe trafikk til nettstedet ditt

 Hvis du legger deg ned på jobben på din Internett-bedrift, vil du bare visne bort som en gammel soldat. Du må holde deg oppdatert på hva som skjer. Du har å være smart med virksomheten din. Det er derfor noen av de uutdannede, tidligere løsgjengerne er nå rike. De er smarte med deres virksomhet.